-
Kategorie
- Bakalie
- Cukier, Melasa, Słodziki
- Dla dzieci i niemowląt
- Dodatki do żywności
- Dżemy, powidła, konfitury
- Herbaty
- Kakao
- Kasze, Ryże, Makarony
- Kawy
- Kisiele i budynie bezglutenowe
- Kosmetyki naturalne
- Kuchnia azjatycka
- Mąki
- Miody i produkty pszczele
- Mleko BIO, deserki
- Octy
- Oleje i Oliwy
- Oliwki
- Płatki, Musli
- Produkty bezglutenowe
- Produkty dla diabetyków
- Przekąski
- Przetwory warzywne i owocowe
- Przetwory rybne
- Przyprawy
- Rośliny strączkowe
- Soki, Syropy i Napoje roślinne
- Superfoods
- Suplementy
- Zdrowe słodycze
- Ziarna
- Zioła
- Zupy i dania gotowe
- Bestsellery
- Blog
- Kontakt
Konfitur-fix 25g środek żelujący na 1kg
- ORLEN Paczka 10.99
- Paczkomaty InPost 13.99
- Kurier Inpost 16.99
- Kurier DPD 18.99
Konfitur-Fix Diamant to prosty i szybki sposób na przyrządzenie domowych konfitur. Unikalna formuła produktu sprawia, iż jako jedyny tego rodzaju produkt na rynku Konfitur-Fix umożliwia dobranie ilości dospywanego cukru do smaku i rodzaju owoców. Pakowany w polietylenowe torebki 25 g. Na 1 kg owoców możesz użyć od 350 g do 500 g cukru.
Sposób przygotowania/użycia:
prosty sposób na konfitury: owoce umyć, usunąć pestki, gniazda, szypułki lub listki, rozdrobnić, odważyć 1 kg (albo odmierzyć 750 ml soku na galaretkę) i włożyć do garnka. Wsypać Konfitur-Fix i dokładnie wymieszać z owocami oraz wybraną ilością cukru (od 350 g do 500 g). Mieszając doprowadzić całość do wrzenia. Gotować 3 minuty na większym ogniu stale mieszając. Galaretkę gotować 1 minutę. Gorącymi konfiturami (galaretką) napełnić słoiki typu twist-off do wysokości brzegu i natychmiast szczelnie zamknąć. Uwaga Konfitur-Fix nie powoduje powstawania piany podczas gotowania. Twoje ulubione konfitury możesz od razu po zagotowaniu nałożyć do słoików.
-
Polecamy
-
Produkty podobne