WIÓRKI KOKOSOWE bez siarki naturalne 250g Swojska Piwniczka

Symbol: 5902751324518
Dostępność: Mało
4.21
szt.
Zamówienie telefoniczne: 606690421 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
10.99
  • ORLEN Paczka 10.99
  • Paczkomaty InPost 13.99
  • Kurier Inpost 16.99
  • Kurier DPD 18.99
Więcej o produkcie
Waga
0.27 kg

Niewiele bakalii pachnie tak wspaniale, jak wiórki kokosowe - ciasta, potrawy słone i owsianki z ich dodatkiem nie tylko pysznie smakują, ale swoim aromatem przenoszą nas w świat tropikalnych plaż. Do tego mają wiele wartości odżywczych, na przykład chroniące przed anemią żelazo, poprawiający pracę mózgu magnez czy przyspieszające metabolizm zdrowe tłuszcze. To niezwykły produkt - w jednej cenie otrzymujemy wyjątkowy aromat, pyszny smak i mnóstwo witamin!

Do jakich potraw pasują bakalie?

Cena wiórek kokosowych jest niewysoka, biorąc pod uwagę ich bogactwo minerałów oraz uniwersalność. Pasują nie tylko do ciast i deserów! Dodamy łyżkę lub dwie do zdrowej owsianki, dzięki czemu stanie się smaczniejsza i pożywniejsza. Dosypiemy także trochę do omleta z jajek i do koktajlów, pomnażając ich wartości odżywcze. Warto również spróbować czegoś nowego i wykorzystać cenne wiórki kokosowe jako panierkę do mięsa - uzyskamy dzięki temu potrawę nie tylko znacznie zdrowszą, niż przy użyciu bułki tartej, ale także nadamy jej wyjątkowego, słodkawego smaku!

Parametry:
KRAJ POCHODZENIA::
FILIPINY
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g::
Wartość energetyczna: 2534 kJ / 606 kcal
TŁUSZCZE::
Tłuszcz: 55,2g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 42g
WĘGLOWODANY::
Węglowodany: 27g w tym cukry: 5,6g
BIAŁKO::
Białko: 6,9g
SÓL::
Sól: 0,09g
BŁONNIK::
Błonnik: 21,1g
KONSERWANTY::
Produkt Bez Konserwantów
MASA NETTO::
Masa netto: 250g
SKŁDNIKI::
wiórki kokosowe nie siarkowane
Wysyłaj do Empik Marketplace:
1
Klasa logistyczna EmpikPlace:
brak klasy logistycznej
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM::
Najlepiej spożyć przed końcem: 08.2026
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: