Makaron orkiszowy z pełnego ziarna W zgodzie z naturą. Edycja limitowana, przepis w środku. Produkt polski.
Makaron Bartolini orkiszowy wytwarzamy wyłącznie z niskoprzetworzonej mąki ekologicznej, zachowującej bogactwo pełnego ziarna orkiszu. Jego lekko chropowatą powierzchnię doskonale chłonącą sosy i dressingi, uzyskujmy dzięki specjalnym metodom suszenia oraz zastosowaniu matryc z brązu. Uniwersalny smak sprawia, iż stanowi on doskonałą alternatywę do klasycznych makaronów pszennych.
Informacje dla alegików:
Sposób użycia/Zastosowanie: 5 minut, al dente 3 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Gotować we wrzątku.
Parametry:
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g::
Wartość Energetyczna: 1534 kJ (362 kcal),
TŁUSZCZE::
Tłuszcze: 1,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
WĘGLOWODANY::
Węglowodany: 73 g, w tym cukry: 2,4 g
KONSERWANTY::
Produkt Bez Konserwantów
MASA NETTO::
Masa netto: 250g
SKŁDNIKI::
składniki:mąka orkiszowa razowa typ 2000 (z upraw ekologicznych).
Wysyłaj do Empik Marketplace:
1
Klasa logistyczna EmpikPlace:
brak klasy logistycznej
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.